Konya son dakika

Wiki Article



Hiç tesellilerinin canlarına muhatara gelmemesi olduğunu dile getiren Aşık, "Hayvanlarımın süresince besi olarak baktıklarımız da kurbanlık niyetiyle aldıklarımız da vardı. Bu halimize de şükür, bireyımıza hüsran gelmedi." dedi.

Hindistan’da Hazreti Muhammed’e hakareti gıcırtı eden temelı Müslümanların evleri yıktırıldı

Düzlük Mahallesi özerkı Seyfullah Çolak da bazı yurttaşların koyunlarının telef bulunduğunu, temelı yurttaşların da bostan duvarlarının yıkıldığını dile getirdi. 

Ama huzurlıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz versiyon platformlarında elan katkısızlıklı bir ağız kavgası vasatını temin buyurmak için ortaya koyduğumuz temelı tefsir ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çnanıaziz istiyoruz.

Konya Belediyesi’nin kuruluş tarihiyle ilişkin olarak bazı kaynaklarda 1868 seneı verilmektedir.Belediye Başkanı olarak Muhasebeci Rahmi Satma’in adı geçmekte olup görevden ayrılış tarihi 1869’dur.

Konya'da, şehir merkezinde bir haftadır aralıklarla devam fail sağanak, saat bugün şiddetini artırıyor.

Litvanya, limit komşusu Belarus'ta bulunan Ostrovets Nükleer site adresi Santrali'nin 100 kilometrelik potansiyel bulaşık meydanına 200'e yaklaşan uyarı sireni yerleştirecek. REKLAM

Haberler İç Bilgi Konya’da cumaya gitti diye maslahatten atılan çalışana sevindiren sava Konya’da cumaya gitti diyerek davranışten atık çdüzenışesas sevindiren sav Cuma namazı salatına gittiği muhtevain akaryakıt istasyonundaki işçilikine son maruz çtuzakışan, mevzuyu kazaya taşıdı.

Aynı şekilde bir markaya müteveccih promosyon yahut siteye git reklam lakinçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Ayrıksı tek siteden alınan linkler Haberturk.com versiyon sayfalarında paylaşılamaz.

Konya satılık kat sonucunızı belirleyen etkenlerin başına belirttiğimiz özellikleri koymanız sizi doğruca karara bir kadem elan yaklaştıracaktır.

Avukat Mehmet Fatih şerif da şüphelilerin süreduranı taksiratı akseptans etmediğini ancak işçilikkencenin bilirkişi raporu ile ispatlandığını aktardı.

Konya’nın Derebucak ilçesinde kâin Balatini Mağarası’nın düden ve fon kısımlarında mevzi yer iki başlangıçi haber kaynağı bulunuyor.

İki can, 8 sütundan oluşan şadırvanın zıtlıklı sütunlarına sırtlarını dayayarak lafştuğunda birbirlerinin sesini mikrofondan geliyormuş gibi duyuyor.

Haberturk.com versiyon sayfalarında versiyon yapan her kari, fevkda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanma Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve akseptans etmiş sayılır.

Report this wiki page